Een traject om ruimte te zoeken in je leven en op je eigen plek, voor natuurverbinding zoals de vrouwen dat vroeger deden. Onze grootouders kenden perfect de weerspreuken, de inheemse planten en veel natuurtradities kunnen we nog terugvinden in ons dagdagelijks leven zonder we er ons van bewust zijn.

Dit traject is volledig online en je exploreert je verbinding met je eigen natuur en de natuur rondom in drie modules : bloemen, water, en de volle maan.

Voorkennis : geen, alleen een open mind om nieuwe dingen te proberen.

Een tienwekelijks traject dat je winter en zomer op jouw plek kan uitvoeren. Videotraining, opdrachten, rituelen, reflectie-oefeningen meditaties die je thuis doet.

Stap voor stap ga je ruimte creëren in huis en in je tuin om zelf natuurrituelen, meditaties, creaties te kunnen uitvoeren. Vaak niet zo evident, want de meeste vrouwen zijn ook nog eens moeder.

Bij het traject horen ook wekelijkse zooms met andere vrouwen die met het online traject bezig zijn, en een tribe waar je foto's, belevenissen en synchroniciteiten kan delen met vrouwen die hetzelfde traject volgen of gevolgd hebben. Er zit altijd een pakket kruidenbaden, mee inbegrepen

Door de speciale 'Hij is Klaar!'-korting die dewe week geldt, is er ook inbegrepen in een superluxueuze deluxe versie :

- een handgemaakte Kruidenstick om de atmosfeer in je huis te reinigen

- Een lekker vrouwenthee van de hand van Eef van Bee at den Hof

- twee mooie maankristallen

- 10 procent korting op je hakaweekend als je daarvoor inschrijft, dit gaat eind augustus door!

Als je de beide Vrouw en Natuur - trajecten graag samen aankoopt, betaal je 336 EUR, dus voor 50 EUR voor het pakket 'Herbronning'!

Speciaal omdat de zomer zo'n mooi moment is om hiermee bezig te zijn!

Voorkennis : Geen, maar wel een open mind voor nieuwe dingen en om ook je eigen angsten en onzekerheden onder ogen te zien.

Deze online cursus bevat eenvoudige oefeningen in audio, video en tekst waarmee je jouw persoonlijke biologische reactie op stress en onveiligheid verkent.

De lesjes hebben als basis de PolyVagaal Theorie, de leer over hoe ons zenuwstelsel evolutionair is bepaald en onze angst/stress met mind alleen niet controleerbaar zijn. Omdat ze biologisch zijn.

Deze videotraining in 10 uitgebreide modules is volledig online en werk je zelf en alleen door op je eigen tempo. Er hoort een gesloten groep bij waar je eventueel ervaringen kan delen.

 

Sale!

2 webinarsessies rond energie en ademhaling, rond het endocrien stelsel en je energiepeil, energetische bescherming. De bewegingen die worden aangeleerd komen uit het krijgerschap.

Op een rustige manier leer ik technieken aan om je energiepeil systematisch te verhogen, je energieveld te zuiveren en beter te laten stromen zodat je meer energie ter beschikking hebt.

Zorg dat je een plek hebt waar je via zoom dit webinar kan volgen en de bewegingen ook meedoen onder mijn begeleiding. Zorg ook dat je je camera kan aanzetten tijdens de zoom.

Deze technieken kan je achteraf thuis gebruiken om je lichaamsenergie stapje voor stapje omhoog te brengen. Ze werken zeer sterk in op het endocrien stelsel.

Je ontvangt een booklet met de oefeningen per post. Zo worden de oefeningen toepasbaar.

PRAKTISCH :

-Betalen bij reservatie zo kan je meteen registreren via de zoomlink!

- Factuur kan je via mail aanvragen

- De sessies zijn telkens om 20 u op de aangegeven datum.

Diep ontspannend biologisch kruidenbad met de volgende samenstelling :

rozenblaadjes, lavendel, eikenbast, rozemarijn, sinaasappelzeste, hop, citroenmelisse, kamille, honingpoeder, groene klei, geitemelkpoeder, epsom zout, himalayazout, dodezeezout, calendula-olie,  etherische olie van jasmijn en mandarijn

Je kan de kruiden los in het badwater strooien of in een de bijgeleverde biokatoenen buideltjes. Een perfect cadeau voor iemand die een moeilijke tijd beleeft!

Werking : een luxe melange, kalmerend bij stress, heftige emoties of angst, zorgt voor een diepe rustige slaap, hydraterend en verzorgend voor de huid, uitstekende keuze in deze tijd van het jaar, om winterreset tot diep tot in je cellen te beleven.

Onze voorouders hadden de kennis van het nemen van kruidenbaden. Het is ook een waterceremonie, die je ondersteunt in de meer donkere seizoenen van de natuur of in je leven. Een self-care voor lichaam en geest!

Een verpakking bevat melanges voor 2 luxe baden, met een gebruiksaanwijzing hoe een traditioneel kruidenbad te nemen.

PS : neem contact voor een aangepast bad bij ZWANGERSCHAP!

Verkwikkend biologisch kruidenbad met de volgende samenstelling :

rozenblaadjes, basilicum, alsem, lavendel, eikenbast, rozemarijn, sinaasappelzeste, citroenzeste, smalle weegbree, honingpoeder, groene klei, geitemelkpoeder, epsom zout, himalayazout, dodezeezout, calendula-olie,  etherische olie van jeneverbes, verbena en rozemarijn

Je kan de kruiden los in het badwater strooien of in een de bijgeleverde biokatoenen buideltjes.

Werking : een luxe melange, emotioneel en mentaal zuiverend, ook bij stress, hydraterend en verzorgend voor de huid, uitstekende keuze in periodes van grote veranderingen in je leven, of na diepgaande healingen of behandelingen.

Onze voorouders hadden de kennis van het nemen van kruidenbaden. Het is ook een waterceremonie, die je ondersteunt in de meer donkere seizoenen van de natuur of in je leven. Een self-care voor lichaam en geest!

Een verpakking bevat melanges voor 2 luxe baden, met een gebruiksaanwijzing hoe een traditioneel kruidenbad te nemen. Een perfect cadeau voor iemand die het moeilijk heeft, mogelijkheid om naast de blessings ook een 'boodschap' bij te laten leveren!

PS : neem contact voor een aangepast bad bij ZWANGERSCHAP!

Te laat beslist dat je toch graag de Herbronning bij de Deep Dive wil bestellen? Hier kun je het supplement betalen!